ANTI PESTICIDETHEE - MEDICAL MEDIUM® RECEPT

ANTI PESTICIDENTHEE - MEDICAL MEDIUM® RECEPT

NETTO GEWICHT: 100g

Ontgift uw lichaam van pesticiden, herbiciden en fungiciden die zich in uw lichaam hebben opgehoopt als gevolg van het eten van niet-biologische producten en de blootstelling aan het milieu. Dit recept wordt aanbevolen door Anthony William, Medical Medium, als een methode om jezelf te ontgiften van deze chemicaliën.

€ 12,05 (incl. btw)
You can order: 5 quantity of this product
Love2
Add to compare0
Omschrijving

ANTI PESTICIDENTHEE - MEDICAL MEDIUM® RECEPT

NETTO GEWICHT: 100g

Ontgift uw lichaam van pesticiden, herbiciden en fungiciden die zich in uw lichaam hebben opgehoopt als gevolg van het eten van niet-biologische producten en de blootstelling aan het milieu. Dit recept wordt aanbevolen door Anthony William, Medical Medium, als een methode om jezelf te ontgiften van deze chemicaliën.

INGREDIENTEN :

Rode klaver, citroenverbena, kliswortel, gemberwortel.

Voeg een soeplepel kruiden toe aan een kopje heet water, dek het af en laat het een kwartier trekken en genieten.

* Al onze kruidenmengsels worden per gewicht verkocht. Onze ontgiftende kruidenthee met pesticiden is bijzonder compact en kleeft aan de verpakking.

Niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

Vraag uw therapeut om advies voordat u de kruiden gebruikt. 

Dit mengsel omvat de volgende planten:

 

Kliswortel: Kliswortel wordt al eeuwenlang gebruikt als ontgiftingsmiddel en leverversterker. Het werkt als een krachtige bloedzuiveraar, die in staat is om veilig te neutraliseren en toxines uit het lichaam te verwijderen. Deze plant heeft antitumorale, schimmelwerende, ontstekingsremmend en antimicrobiële eigenschappen. Het is ook een natuurlijke pijnstiller. Het wordt vaak gebruikt in anti-kanker middelen zoals het bekend is om te voorkomen dat kankercellen uitzaaien. Anthony beweert ook dat klis gunstig is voor hoest en verkoudheid, griep, bronchiale congestie, zweren, galstenen, bloedarmoede, nierstenen, waterpokken, jicht, mazelen, keelontsteking, urineweginfecties, blaasontstekingen, hepatitis en vergrote prostaat. Het wordt vaak gebruikt in cosmetica omdat zijn antioxidanten en fytosterolen voordelen bieden voor de huid en het haar. Klis is een belangrijke plant voor de behandeling van chronische huidproblemen zoals puistjes, psoriasis, eczeem en gordelroos. Het kan ook helpen de stofwisseling te stimuleren, de haargroei te bevorderen, de nagels te versterken en de zwelling en het gewichtsverlies te bevorderen. Het bevordert ook de emotionele reiniging.

Rode klaverbladeren en bloeiende toppen: Helpt het zenuwstelsel te kalmeren en helpt het lichaam te herstellen van uitputting en bijniermoeheid. Rode klaver is een fantastische zuiverder van het bloed en het lymfesysteem. Het elimineert gifstoffen in de lever, spoelt vet uit het lichaam en verwijdert metalen microdeeltjes, wat helpt bij het bevorderen van gewichtsverlies. Rode klaver vermindert oedeem, en kan ook cysten en verkalking verminderen. Het brengt hormonen in balans, verbetert de vruchtbaarheid, verlicht bronchiale problemen, helpt infecties te genezen, is een tonicum voor het spijsverteringskanaal en helpt tanden en botten te remineraliseren.

Citroen Verbena: heeft antiseptische, ontstekingsremmende, schimmelwerende en slijmoplossende eigenschappen. Het is goed voor spijsverteringsaandoeningen zoals krampen, een opgeblazen gevoel, indigestie, brandend maagzuur, winderigheid, diarree, spasmen, de ziekte van Crohn, colitis en coeliakie. Het is ook nuttig voor gewichtsverlies omdat het helpt bij het verbranden van vet en het reguleren van de stofwisseling. Citroenverbena heeft een kalmerend effect op de geest en de zenuwen en kan helpen bij het verlichten van nerveuze spasmen, ischias, stressgerelateerde aandoeningen, depressie en angst. Het is ook nuttig voor het verlichten van aandoeningen van de luchtwegen zoals hoesten, verkoudheid, griep, astma, slijm en infecties. Citroenverbena vermindert koorts en helpt de menstruatiecyclus te reguleren.

Gember Wortel: Gember is een ontstekingsremmer en kan fungeren als een natuurlijke pijnstiller. Het is aangetoond dat de immunostimulerende eigenschappen ervan bescherming bieden tegen E. coli, stafylokokken en Candida-infecties. Traditioneel wordt gember gebruikt om de spijsvertering te bevorderen en om verkoudheid, griep, bewegingsziekte en duizeligheid te verlichten. Anthony zegt ook dat het kan helpen bij het verlichten van menstruatiekrampen, misselijkheid, brandend maagzuur, migraine, keelpijn, uitputting, vermoeidheid en constipatie, en is uitstekend geschikt voor het verlichten van buikgriep en voedselvergiftiging.

Netto gewicht: 100g (3,5 oz).

Gebruiksaanwijzing: Brouw 1 soeplepel Detox Pesticiden kruidenthee in een kopje heet water en laat 10 tot 15 minuten intrekken. Drink 1 tot 3 kopjes per dag. Voeg rauwe honing naar smaak toe. Kan koud gedronken worden, laat het gewoon in de koelkast staan en drink het de volgende dag.

 

Etiketinformatie

Inhoud

100g

 

Dosering

Gebruiksaanwijzing: Brouw 1 soeplepel Detox Pesticiden kruidenthee in een kopje heet water en laat 10 tot 15 minuten intrekken. Drink 1 tot 3 kopjes per dag. Voeg rauwe honing naar smaak toe. Kan koud gedronken worden, laat het gewoon in de koelkast staan en drink het de volgende dag

Bewaaradvies

Bewaren op een koele en donkere plaats


Producent

Santé Sauvage

 

Verdeler

Roota.be, Santé Sauvage, BP 80001, 81502 Lavaur Cedex, Frankrijk

 

Land van herkomst

Frankrijk

Productdetails
TISANE DETOX PESTICIDES
Reviews
No comments

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in