NEURO-MAG® de LIFE Extension

Neuro-Mag® Magnesium L-Threonaat

Magnesiumondersteuning voor meer dan 300 processen in het lichaam en de cognitieve functie

 90 Vegetarische capsules

Magnesium L-Threonate in Neuro-Mag blik:

Ondersteuning van het geheugen en de cognitieve functie

Optimaliseren van het magnesiumgehalte in de hersenen

Help de kwantiteit en kwaliteit van de synaptische verbindingen tussen de hersencellen te behouden

Magnesium in Neuro-Mag Magnesium L-Threonate speelt een rol in meer dan 300 processen in je lichaam en kan helpen om een normale cognitieve functie te behouden bij het ouder worden. 

€ 28,12 (incl. btw)
You can order: 5 quantity of this product
Love0
Add to compare0
Omschrijving

Gezondheidsvoordelen:

Magnesium in Neuro-Mag Magnesium L-Threonate speelt een rol in meer dan 300 biochemische reacties in je lichaam en kan je helpen om de gezondheid van hart en bloedvaten en botten te ondersteunen, het energiemetabolisme en de stemming te ondersteunen, en bovenal een positieve bijdrage te leveren aan het behoud van een normale cognitieve functie bij het ouder worden.

Waarom het werkt:

Magnesium is essentieel voor meer dan 300 verschillende biochemische reacties in het lichaam - van ondersteuning van het hart- en vaatstelsel en de gezondheid van de botten tot ondersteuning van het energiemetabolisme, ondersteuning van de stemming en vooral magnesium kan ook bijdragen aan uw cognitieve functie. Helaas is het moeilijk om het magnesiumgehalte in de hersenen optimaal te houden - vooral omdat het magnesiumgehalte in het lichaam bij normale veroudering afneemt.

Neuro-Mag® Magnesium L-Threonate ondersteunt een gezond geheugen en cognitie door het optimaliseren van het magnesiumgehalte in de hersenen. Door de superieure opname in de bloedbaan en het zenuwstelsel biedt Neuro-Mag® de ideale vorm van magnesium voor een beter geheugen en een betere cognitieve functie.

De wetenschap achter het product:

Magnesium is nodig voor meer dan 300 biochemische reacties en 600 enzymatische reacties in het lichaam. Verder is magnesium ook nodig ter ondersteuning van de hart- en vaatziekten, de gezondheid van de botten, de energiestofwisseling, de glucosestofwisseling, het humeur, de slaap en de vitamine D-status.

Magnesium L-threonaat is een krachtige vorm van magnesium die in de hersenen wordt afgegeven, waar het de hoeveelheid synaptische verbindingen tussen de hersencellen in stand kan houden. Het kan ook belangrijke hersensignalen ondersteunen. Verhoogde magnesiumniveaus in de hersenen kunnen het geheugen verbeteren. 

Het probleem met veel magnesiumsupplementen is dat ze niet goed genoeg worden opgenomen in het zenuwstelsel. Om dit probleem op te lossen is een krachtige vorm van magnesium gecreëerd die bekend staat als L-threonaat. Het is aangetoond dat deze specifieke vorm van magnesium zich kan richten op de veroudering van de hersenen en het zenuwstelsel. 

Hoe te gebruiken:

Neem dagelijks drie (3) capsules met of zonder voedsel, of zoals aanbevolen door een arts.

Magnesium L-Threonaat heeft een minder laxerende werking dan andere vormen van magnesium.

Aanvulling Feiten

Voedingssupplement 90 capsules

Serveerformaat: 3 capsules

Bedrag per portie:

MAGNESIUM (vanaf 2000mg Magnesium L-Threonaat 144mg (AI 38%)

Aanbevolen inname = EU-referentie-inname voor een gemiddelde volwassene 8400 kJ/2000 kcal, * geen AI beschikbaar.

Ingrediënten: Magtein™ magnesium L-threonaat, capsule (plantaardige cellulose), vulstof (microkristallijne cellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, siliciumdioxide), vulstof (plantaardig stearaat).

Niet-GMO

Magtein™ is een geregistreerd handelsmerk van Magceutics, Inc. en wordt uitsluitend gedistribueerd door AIDP, Inc. Magtein ™ wordt gedekt door geregistreerde en in afwachting van Amerikaanse octrooien.

Dosering en gebruik:

Neem drie (3) capsules per dag met of zonder voedsel, of zoals voorgeschreven door een arts.

Magnesium L-Threonate heeft een minder laxerende werking dan andere vormen van magnesium.

Waarschuwingen:

Buiten het bereik van kinderen houden.

De aanbevolen dosis niet overschrijden.

Niet kopen als de buitenste afdichting is verbroken of beschadigd.

Als u in behandeling bent voor een medische aandoening of als u zwanger bent of borstvoeding geeft, raadpleeg dan eerst uw arts.

Een voedingssupplement mag niet worden gebruikt als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Bewaar het goed gesloten op een koele en droge plaats.

Verstrekt door

Life Extension Europe, Frankfurtstraat 34, 1175 RH LIJNDEN

Distributeur

Roota.be, Santé Sauvage, BP 80001, 81502 Lavaur Cedex, Frankrijk

Productdetails
Reviews
No comments

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in