Spirulina-capsules gekweekt in de VS

Vimergy

Spirulina Caps

Deze gecertificeerde Spirulina bevat vitaminen, mineralen, aminozuren, gezonde vetten en tot 70% plantaardige eiwitten. In capsules om gemakkelijk je inname van voedingsstoffen te verbeteren. 

€ 23,11 (incl. btw)
You can order: 5 quantity of this product
Love3
Add to compare0
Omschrijving

Beschrijving

Vimergy Spirulina, ook bekend als blauwgroene algen, barst van de vitamines en mineralen. Het is een perfect voedingsstoffen vervanger voor eiwitpoeders. Spirulina is gemakkelijk verteerbaar door het ontbreken van celwandcellen, waardoor de voedingsstoffen biologischer beschikbaar zijn. Als je de inname van alle essentiële voedingsstoffen wil aanvullen, is deze Spirulina het perfecte product. Nu ook in capsules. Deze Spirulina capsules zijn makkelijk in te nemen en goed opneembaar.

Kracht van de natuur

Spirulina bevat een ongekend breed spectrum aan vitaminen, mineralen, aminozuren, gezonde vetten. Het bevat maar liefst tot 70% plantaardige eiwitten, de belangrijkste bouwstoffen van ons lichaam. Spirulina capsules zijn dus de perfecte wijze om gemakkelijk je inname van voedingsstoffen te verbeteren. De Azteken en Maja’s herkennen al honderden jaren de bijzondere en zuivere werking van de Spirulina.

Vimergy Spirulina Capsules, de beste keuze

Spirulina is afgelopen jaren flink gegroeid in populariteit. Helaas ten koste van de kwaliteit. Vimergy Spirulina is daarentegen van de allerbeste kwaliteit. De spirulina is afkomstig van mineraalrijke rivierwateren in Amerika, niet uit China zoals vele andere vergelijkbare producten. Dit poeder bevat geen chemicaliën, bestraling, herbiciden of pesticiden in welke vorm dan ook.  In deze Spirulina worden alleen anorganische meststoffen gebruikt zoals stikstof, natrium en fosfor, nooit van dierlijk afval zoals bij vele andere merken.

Vimergy Spirulina is GRAS gecertificeerd en geproduceerd onder GMP (Good Manufacturing Practices).

Deze Spirulina wordt aanbevolen door Anthony William.

Ingredienten

Spirulina (Arthrospira Platensis).

Overige ingredienten

Hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) capsule.

Etiketinformatie

Inhoud

180 capsules

Dosering

Neem dagelijks 6 capsules in één keer of gedurende de dag. Of zoals geadviseerd door een professional.

Bewaaradvies

Bewaren op een koele en donkere plaats.

Verstrekt door

Vimergy LLC, 10950 San Jose BLVD 288, FL 32223 Jacksonville, Verenigde Staten

Distributeur

Roota.be, Santé Sauvage, BP 80001, 81502 Lavaur Cedex, Frankrijk

Land van herkomst

Verenigde Staten

Productdetails
VIMERGY SPIRU CAPS

Datasheet

Composition

Reviews
No comments

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in