Verzending

Roota.be maakt voor zijn leveringen gebruik van de diensten van DHL en de Colissimo dienst van de Franse Post. 

Voor België en Luxemburg: Een gratis levering wordt voorgesteld met Colissimo (3 dagen) vanaf 45€ van aankoop 

Voor Spanje, Ierland en Frankrijk: Gratis levering bij aankoop Colissimo vanaf 150€ 

Voor Nederland, Portugal, Italië, Duitsland, Oostenrijk: Een gratis levering wordt voorgesteld met Colissimo vanaf 200€ van aankoop  

 Om de algemene en specifieke voorwaarden van deze twee dienstverleners te raadplegen, verwijzen we naar de artikelen 11 en 12 van de Algemene Verkoopsvoorwaarden.

 

Bestellingen die op vrijdagnamiddag, zaterdag, zondag of op een feestdag worden geplaatst, worden de volgende werkdag verzonden.

 

Voor België en Luxemburg zijn de leveringstermijnen ongeveer 3 dagen exclusief weekends en feestdagen. Voor de andere EU-landen is het leveringstermijn van 3 tot 6 dagen.

De leveringen worden uitgevoerd op het adres dat op het bestelformulier is vermeld, dat alleen binnen de overeengekomen geografische gebieden kan zijn. De leveringstermijnen worden slechts ter info vermeld.

 

De pakketten worden over het algemeen binnen de 2 dagen na ontvangst van de betaling verzonden en worden via MONDIAL RELAY naar het door u geselecteerde afhaalpunt of aan uw huisadres via La Poste met tracking en drop-off zonder handtekening verzonden. Indien u de voorkeur geeft aan een andere dienstverlener voor de bezorging, neem dan contact met ons op via info@roota.be. Welke verzendingskeuze u ook verkiest, wij geven u een link om uw pakket online te volgen.

 

Verzendkosten zijn inclusief afhandelings-, verpakkings- en portokosten. De behandelingskosten liggen vast, terwijl de transportkosten variëren afhankelijk van het totale gewicht van de zending. Wij adviseren u om uw artikelen te groeperen in één bestelling. We kunnen niet twee afzonderlijke bestellingen groeperen, en voor elk van deze bestellingen worden verzendkosten in rekening gebracht. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar er wordt speciale aandacht besteed aan de bescherming van kwetsbare artikelen.

 

Dozen zijn ruim bemeten en uw artikelen zijn goed beschermd.

 

 

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in