SMOOTHIE BOOSTER DETOX KIT

Vimergy

Smoothie Booster Kit

Verhoog de voedingswaarde van je smoothies met deze drie Vimergy superfoodpoeders. Laat de dag beginnen!

€ 120,00 (incl. btw)
Niet op voorraad
Love3
Add to compare0
Omschrijving

Beschrijving

Verhoog de voedingswaarde van je smoothies met deze Smoothie Booster Kit met drie superfoodpoeders. Laat de vitamines, mineralen en fytochemicaliën het zware werk doen terwijl je gewoon opschept en opgaat in je favoriete smoothie. Deze smoothie kit van de allerhoogste kwaliteit bevat de volgende drie poeders: Barleygrass Juice Powder, Spirulina Powder en Wild Blueberry Powder. Lees hieronder meer over deze drie smoothieverrijkers.

Barleygrass Juice Powder

Gerstegrassappoeder is een van de rijkste natuurlijke producten die je kan nemen. De overvloed aan natuurlijke stoffen in het Barleygrass Juice Powder ondersteunen je met het binnenkrijgen van alle belangrijke voedingstoffen. Het bevat essentiële micronutriënten zoals vitaminen, mineralen, aminozuren en andere krachtige verbindingen. Dit geconcentreerde extract in poedervorm is een moeiteloze manier om de kracht van gerstegras sap in je dieet op te nemen,

Spirulina Powder

Vimergy Spirulina, ook bekend als blauwgroene algen, barst van de vitamines en mineralen. Het is een perfect voedingsstoffen vervanger voor eiwitpoeders. Spirulina is gemakkelijk verteerbaar door het ontbreken van celwandcellen, waardoor de voedingsstoffen biologischer beschikbaar zijn. Als je de inname van alle essentiële voedingsstoffen wil aanvullen, is deze Spirulina het perfecte product.

Wild Bleuberry Powder

Wilde laaghangende bosbessen (lowbush) zijn in alle opzichten hoogwaardiger vergeleken met de gekweekte of highbush-rassen die je normaal gesproken in de supermarkt koopt. Deze lowbush bosbessen bevatten een hogere concentratie van anthocyanines en hebben complete fenolische eigenschappen. Deze bosbessen bevatten meer antioxidanten dan 40 andere verse groenten en fruit. 1 kopje wilde bosbessen hebben een hogere ORAC-waarde dan frambozen, aardbeien, gecultiveerde bosbessen of pruimen.

De producten van Vimergy, dus ook deze Smoothie Booster Kit, worden aanbevolen door Anthony William.

Inbegrepen in deze kit: 

Vimergy Barleygrass Juice Powder

Vimergy Spirulina Powder

Vimergy Wild Blueberry Powder

Productdetails
SMOOTHIE BOOSTER KIT
Reviews
No comments

Ontvang ons laatste nieuws en aanbiedingen

U kunt op elk gewenst moment weer uitschrijven. Hiervoor kunt u de contactgegevens gebruiken uit de algemene voorwaarden.

Settings

Share

Menu

Create a free account to save loved items.

Sign in